Werken bij Scheffer & Sminia

Werken binnen onze organisatie betekend dat wij jou vanaf dag één zien als partner. Partner van de organisatie, van de directie, van jouw collega’s maar zeker ook van onze/jouw opdrachtgever. En als partners afspraken maken komen we deze na, ‘we doen wat we zeggen en wat zeggen wat we doen’. We maken waar wat we beloven en het eind resultaat staat daarin voorop.

Binnen Scheffer & Sminia wordt er veel van jou gevraagd. Soms moeten we net even een stapje harder om te zorgen dat we het gewenste resultaat halen. Maar dat doen we dan wel met het gehele team. En is het werk klaar, dan drinken we graag een borrel met elkaar. Binnen ons bedrijf heerst een gezellig sfeer. We kennen een platte organisatie, alle deuren staan altijd open, jij bent er voor ons en wij zijn er voor jou, zoals het hoort!

Momenteel zijn wij op zoek naar:

Timmerman

Wat worden jouw werkzaamheden?
Binnen ons bedrijf bieden wij een grote diversiteit aan werkzaamheden. Eigenlijk komt alles wel voorbij. In samenspraak met jou zoeken wij voor jou het plekje waar jij optimaal tot je recht komt. Nieuwbouw, renovatie, grote klussen of kleine klussen? Je werkt veelal in een team en samen met jouw collega’s zorg jij voor een optimaal eindresultaat.

Wat zoeken wij in jou?
Ambitie om mooie producten te maken, dat is belangrijk voor ons. Bij voorkeur heb je een afgeronde timmerman opleiding en de juiste ervaringen.

Voorman

Wat worden jouw werkzaamheden?
Op onze projecten bij jij het aanspreekpunt voor onze relaties, maar ook voor jouw collega’s. Jij draagt zorg voor het halen van de planning en de juiste coördinatie op het werk. Uiteraard werk je zelf mee en breng je het project samen met jouw collega’s naar een mooi resultaat.

Wat zoeken wij in jou?
Ambitie om mooie producten te maken, dat is belangrijk voor ons. Bij voorkeur heb je een afgeronde timmerman opleiding en de juiste ervaringen.

Timmerman machinale werkplaats

Wat worden jouw werkzaamheden?
Wij beschikken over een machinale werkplaats waar wij een grote diversiteit aan producten maken, kozijnen, trappen, lijsten, noem maar op. Geen dag is hetzelfde. Samen met jouw collega’s zorg jij voor een optimaal eindresultaat en waar nodig ondersteun jij ook bij het plaatsen van de producten.

Wat zoeken wij in jou?
Ambitie om mooie producten te maken, dat is belangrijk voor ons. Bij voorkeur heb je een afgeronde timmerman opleiding en de juiste ervaringen, maar dat is geen pré.

Enthousiast geworden?
Stuur ons een email of bel ons even en dan nodigen wij je graag uit voor een kop koffie.

ilse@Scheffersminia.nl of 0251-235996.